Devizaügyletek

  A legjobb árfolyamok, egyedi megoldások, gyorsaság és megbízhatóság a devizaügyletek (valutaváltás) lebonyolításában.

  Célunk, hogy minden ügyfelünknek olyan optimális megoldásokat kínáljunk, melyek megfelelnek egyedi üzleti elgondolásaiknak.

  • Nem rendelkezünk szokványos árfolyamlistával. Minden ügyfelünknek egyéni ajánlatot adunk az árfolyamra vonatkozóan a váltás pillanatában (a devizapiac aktuális alakulásától függően).
  • Jelentősen előnyösebb árfolyamokat kínálunk a bankok mindenkori árfolyamjegyzékéhez képest és hatékonyan versenyezünk a bankok dealing ajánlataival is.
  • Korlátlan mennyiségű pénzvásárlást és eladást biztosítunk (bármelyik devizában) az ügyfél kérésének megfelelően. Az ügylet egyedi feltételeit a tervezett összeg határozza meg.
  • Ajánlatunkban az összes leggyakoribb pénznem (HUF, EUR, USD, GBP, CHF, PLN, CZK, CAD, DKK, NOK, SEK, AUD, JPY, RON, CNY, TRY, BGN) található meg.
  • A váltást azonnal végrehajtjuk.
  Image

  Árfolyamaink

  Pénznem

  Vétel

  Eladás

  A kijelzett értékek csakis tájékoztató jellegűek, az aktuális árfolyam ügyében kérjük, hívja a 0680 102 436-ös, helyi tarifával hívható telefonszámot!. Az aktuális árfolyamokat bármikor megnézheti az Online Banking.

  Hogyan alakulnak az árfolyamok

  Egy valuta tökéletes eladási értéke

  Tökéletes vásárlási értékű valuta

  Eladás

  Vétel

  Bankközi piac árfolyama

  Eladás

  Vétel

  árfolyama

  Eladás

  Vétel

  Bankok egyedi árfolyama

  Eladás

  Vétel

  Bankok napi árfolyama

  Az átlagos megtakarítás ügyfeleink számára
  0
   HUF/év

  Hogyan zajlanak a devizaügyletek?

  1. Kapcsolatfelvétel az ügyféllel

  Az ügyfél felhívja az FX Sales Dealer Akcenta-et vagy bejelentkezik az Online Broker platformra, hogy megtudja az aktuális árfolyamát.

  2. A felajánlott kurzus elfogadása

  Az ügyfél elfogadja a forgalmazott devizapár felajánlott árfolyamát, vagy megadja a fizetési megbízást, ahová a pénzeszközöket küldeni kell.

  3. A pénzeszközök átutalása

  Az ügyfél kap egy e-mailes visszaigazolást a fizetési utasításokkal, melynek alapján az alábbi címre kapcsolt számla teljesíti a befizetést az Akcenta-nél.

  4. Kereskedelmi elszámolás

  Miután megtörtént a pénzeszközök jóváírása az AKCENTA CZ letéti számláján, a kereskedést a megállapodás szerinti árfolyamon díjmentesen számoljuk el.

  5. Az átváltott összeg jóváírása/küldése

  A beváltott összeget jóváírjuk az Ön belső fizetési alszámláján, vagy a megadott fizetési utasításoknak megfelelően közvetlenül küldjük a kereskedőpartnerének.

  Valutaváltó üzletek Akcenta

  Az Akcenta-nél nemcsak valutaváltást, hanem fejlett fizetési szolgáltatásokat is kínálunk a külföldre és külföldről történő hatékony pénzátutalásokhoz. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy segítsünk Önnek költséget megtakarítani, és felgyorsítani a pénzátutalásokat. Díjaink részletesebb áttekintéséhez javasoljuk, hogy használja a díjtáblázatot.

  Külföldi kifizetések

  Az Akcenta keresztül megvalósuló külföldi és belföldi fizetések gyorsak, megbízhatóak és olcsók, így a bankon keresztüli utalások megfelelő alternatívái. Tizenhét pénznemben teljesíthet kifizetéseket.

  További információ
  Devizaügyletek

  A legjobb árfolyamok vállalatok számára, egyedi megoldások, gyorsaság és megbízhatóság a devizatranzakciók (valutaváltás) lebonyolításában. Minden ügyfelünknek az igényeinek megfelelő, optimális megoldást kínáljuk.

  További információ
  Határidős ügyletek

  Már 10 000 eurótól vagy ennek megfelelő összegű más pénznem fedezheti ügyleteit a kedvezőtlen árfolyammozgások ellen. A szolgáltatást kisvállalkozásoknak is ingyenesen és egyénre szabottan biztosítjuk.

  További információ

  Bővebben a kereskedelemről

  Értékesítési képviselőink

  Személyre szabott megoldást, gyorsaságot vagy abszolút megbízhatóságot szeretne a devizatranzakciók lebonyolításában? Vegye fel a kapcsolatot értékesítési képviselőinkkel.

  További információk
  Online Banking (OLB)

  Bárhonnan egyszerűen indíthat átutalásokat interneten keresztül és egyúttal állandóan információval rendelkezhet az összes tranzakciójáról, valamint egyenlegéről.

  Pénzforgalmi intézményként engedéllyel rendelkezünk a pénzváltással járó fizetési műveletek végrehajtására. Értékpapír-kereskedelmi engedély alapján (a Cseh Nemzeti Bank határozata az alapvető befektetési szolgáltatások - a 4. szakasz (2) bekezdésének a), b), c) pontja szerinti - és a kiegészítő befektetési szolgáltatások - a 4. szakasz (3) bekezdésének a) pontja szerinti - keretében történő értékpapír-kereskedői tevékenység engedélyezéséről. Ezen engedélyek kiadását ellenőrzés és az e tevékenységekre való alkalmasság igazolása előzte meg, a CNB szigorú kritériumokat szabott az engedélyesek számára, és rendszeresen ellenőrizte a megfelelésüket.