Forint árfolyam (HUF)

  Legjobb magyar forint árfolyamok - HUF

  A magyar forint (rövidítve forint) a magyar fizetőeszköz. Magyarországon általában Ft-nak rövidítik. Egy forint száz fillérből áll. A forint ma már nemcsak a magyar gazdaságot képviseli, hanem a regionális pénzügyi tranzakciókban is kulcsszerepet játszik, ami a világgazdaságban betöltött növekvő jelentőségét tükrözi.

  Az Accentánál megértjük a forint fontosságát a nemzetközi kereskedelemben, és átfogó szolgáltatásokat nyújtunk az ebben a pénznemben történő tranzakciókhoz. Akár forintot kell vásárolnia, akár forintot kell eladnia, csapatunk készséggel áll rendelkezésére külkereskedelmi igényeinek kielégítésében.

  Forintok adás-vétele és eladása díjmentesen

  Az Akcenta a gyorsaságra és a kényelemre helyezi a hangsúlyt a magyar forint kereskedés során. Azonnal és díjmentesen hajtjuk végre a cseréket. Ez a megközelítés lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy rugalmasan reagáljanak a piaci lehetőségekre és optimalizálják pénzügyi tranzakcióikat.

  Gyors és rugalmas külföldi fizetések

  Hisszük, hogy minden tranzakció egyedi és egyedi megközelítést érdemel. Az Accentánál forintban történő tranzakciókat kínálunk az Ön tranzakciójának volumenéhez igazodó feltételekkel. Ez a személyre szabott megközelítés biztosítja, hogy a feltételek mindig megfeleljenek az Ön egyedi igényeinek és céljainak.

  Árfolyamaink

  Pénznem

  Vétel

  Eladás

  A kijelzett értékek csakis tájékoztató jellegűek, az aktuális árfolyam ügyében kérjük, hívja a 0680 102 436-ös, helyi tarifával hívható telefonszámot!. Az aktuális árfolyamokat bármikor megnézheti az Online Banking.

  Preview image of the article
  Heti piaci elemzés, 2024.06.10. – 2024.06.14.

  A Federal Reserve (magyar idő szerint) szerda este 8 órakor tette közzé kamatdöntő üléséről szóló közleményét, amelyből kiderült, hogy a jegybank szinten tartotta a kamatokat.

  Olvassa el a cikket

  Preview image of the article
  Heti piaci elemzés 2024.06.03. – 2024.06.07.

  Az Európai Központi Bank csütörtök délután tette közzé kamatdöntő üléséről szóló közleményét, amelyből kiderült,

  Olvassa el a cikket

  Preview image of the article
  Heti piaci elemzés 2024.05.27. – 2024.05.31.

  Magyarország a költségvetés átláthatóságát vizsgáló, két évente megjelenő Open Budget Survey nemzetközi felmérésben a maximális 100-ból 22 pontot gyűjtött be.

  Olvassa el a cikket

  Preview image of the article
  Heti piaci elemzés 2024.05.20. – 2024.05.24.

  Február és április között 4 millió 739 ezren dolgoztak, 41 ezerrel többen az egy évvel korábbinál.

  Olvassa el a cikket

  54,000+ ügyfél 6 piacon

  Több mint 25 éves tapasztalat

  100+ értékesítési képviselő

  Külföldi fizetési szolgáltatások

  Az Akcenta keresztül történő külföldi és belföldi fizetések gyorsak, megbízhatóak és olcsók. 17 pénznemben teljesíthet kifizetéseket. A bankokon keresztül történő fizetések érzékeny alternatíváját jelentik.

  További információ
  Devizaügyletek

  A legjobb árfolyamok vállalatok számára, egyedi megoldások, gyorsaság és megbízhatóság a devizatranzakciók (valutaváltás) lebonyolításában. Minden ügyfelünknek az igényeinek megfelelő optimális megoldást kínáljuk.

  További információ
  Határidős ügyletek

  Már 10 000 eurótól vagy ennek megfelelő összegű, más pénznemben kifejezett összegtől fedezeti ügylet a kedvezőtlen árfolyammozgások ellen. Kisvállalkozásoknak is biztosítunk, ingyenesen, egyénre szabottan és pontosan testre szabottan.

  További információ