Dollár árfolyam (USD)

  Legjobb dollár árfolyamok

  Az amerikai dollár (az angol köznyelvben buck is) az Amerikai Egyesült Államok és néhány más ország hivatalos pénzneme is (Panama, Ecuador, El Salvador és Kelet-Timor egymástól függetlenül döntöttek így, a korábbi csendes-óceáni-szigeteki amerikai területek egyes államai a függetlenség elnyerése után nem vezettek be saját pénznemet), más államok devizája szilárdan kötődik az amerikai dollár árfolyamához. Az amerikai dollár a nemzetközi tranzakciókban leginkább használt pénznem, és sok más országban is széles körben használják banki tartalékként. 2004 áprilisában közel 700 milliárd dollár volt forgalomban, ennek mintegy kétharmada az Egyesült Államokon kívül. Ennek az az oka, hogy sok központi bank az arannyal együtt tartalékként tartja (különösen a Közel-Keleten).

  Dollárvásárlás és -eladás díjmentesen

  A dollárváltás végrehajtása még soha nem volt ilyen egyszerű. Az Accentánál azonnal és ami a legjobb - teljesen díjmentesen váltunk valutát. A tranzakció méretétől függetlenül gyors és hatékony szolgáltatást nyújtunk, rejtett díjak nélkül.

  Gyors és rugalmas külföldi fizetések

  Az Akcenta az euróval való kereskedés során a gyorsaságra és a hatékonyságra helyezi a hangsúlyt. Azonnal végrehajtjuk az átváltást, és biztosítjuk, hogy a tranzakció zökkenőmentesen és felesleges díjak nélkül menjen végbe. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a mai pénzügyi világ dinamikus tempójának. Az Ön cége egyedi megoldást érdemel. Az Accentánál ezért kínálunk euróügyleteket egyénre szabott feltételekkel, amelyek figyelembe veszik az Ön vállalatának méretét és sajátosságait. Rugalmas megközelítésünk biztosítja, hogy a feltételek mindig az Ön egyedi igényeihez igazodjanak.

  Árfolyamaink

  Pénznem

  Vétel

  Eladás

  A kijelzett értékek csakis tájékoztató jellegűek, az aktuális árfolyam ügyében kérjük, hívja a 0680 102 436-ös, helyi tarifával hívható telefonszámot!. Az aktuális árfolyamokat bármikor megnézheti az Online Banking.

  Preview image of the article
  Heti piaci elemzés, 2024.06.10. – 2024.06.14.

  A Federal Reserve (magyar idő szerint) szerda este 8 órakor tette közzé kamatdöntő üléséről szóló közleményét, amelyből kiderült, hogy a jegybank szinten tartotta a kamatokat.

  Olvassa el a cikket

  Preview image of the article
  Heti piaci elemzés 2024.06.03. – 2024.06.07.

  Az Európai Központi Bank csütörtök délután tette közzé kamatdöntő üléséről szóló közleményét, amelyből kiderült,

  Olvassa el a cikket

  Preview image of the article
  Heti piaci elemzés 2024.05.27. – 2024.05.31.

  Magyarország a költségvetés átláthatóságát vizsgáló, két évente megjelenő Open Budget Survey nemzetközi felmérésben a maximális 100-ból 22 pontot gyűjtött be.

  Olvassa el a cikket

  Preview image of the article
  Heti piaci elemzés 2024.05.20. – 2024.05.24.

  Február és április között 4 millió 739 ezren dolgoztak, 41 ezerrel többen az egy évvel korábbinál.

  Olvassa el a cikket

  54,000+ ügyfél 6 piacon

  Több mint 25 éves tapasztalat

  100+ értékesítési képviselő

  Külföldi fizetési szolgáltatások

  Az Akcenta keresztül történő külföldi és belföldi fizetések gyorsak, megbízhatóak és olcsók. 17 pénznemben teljesíthet kifizetéseket. A bankokon keresztül történő fizetések érzékeny alternatíváját jelentik.

  További információ
  Devizaügyletek

  A legjobb árfolyamok vállalatok számára, egyedi megoldások, gyorsaság és megbízhatóság a devizatranzakciók (valutaváltás) lebonyolításában. Minden ügyfelünknek az igényeinek megfelelő optimális megoldást kínáljuk.

  További információ
  Határidős ügyletek

  Már 10 000 eurótól vagy ennek megfelelő összegű, más pénznemben kifejezett összegtől fedezeti ügylet a kedvezőtlen árfolyammozgások ellen. Kisvállalkozásoknak is biztosítunk, ingyenesen, egyénre szabottan és pontosan testre szabottan.

  További információ