Font árfolyam (GBP)

  A legjobb brit font árfolyamok

  A brit font, hivatalos nevén fontos sterling, a világ egyik legrégebbi és legstabilabb valutája. Története a 8. századig nyúlik vissza, amikor eredetileg egy bizonyos súlyú ezüst értékét képviselte. Ma a brit font nemcsak a pénzügyi erő és stabilitás szimbóluma, hanem a globális monetáris rendszer fontos pénzneme is.

  Az Akcentánál megértjük a brit font fontosságát a nemzetközi kereskedelemben és pénzügyekben. Ezért kínálunk ügyfeleinknek lehetőséget arra, hogy külföldi fizetéseket ebben a tekintélyes valutában teljesítsenek. Akár bármilyen mennyiségű brit fontot kell vásárolnia vagy eladnia, mi segítünk.

  Brit font vásárlása és eladása díjmentesen

  A brit font váltása még soha nem volt ilyen egyszerű. Az Accentnél azonnal és ami a legjobb - teljesen ingyen váltunk valutát. Bármekkora legyen is a tranzakció, gyors és hatékony szolgáltatást nyújtunk, rejtett díjak nélkül.

  Egyedi megközelítés és feltételek

  Tudjuk, hogy minden tranzakció egyedi, ezért egyéni feltételeket kínálunk, amelyek az Ön tranzakciójának méretéhez igazodnak. Célunk, hogy a lehető legjobb kereskedési élményt nyújtsuk Önnek, és ez azt jelenti, hogy rugalmasak vagyunk, és szolgáltatásainkat az Ön egyedi igényeihez igazítjuk. Érdekli még több? Lépjen kapcsolatba velünk vagy hívja a 0680 102 436-es telefonszámot.

  Árfolyamaink

  Pénznem

  Vétel

  Eladás

  A kijelzett értékek csakis tájékoztató jellegűek, az aktuális árfolyam ügyében kérjük, hívja a 0680 102 436-ös, helyi tarifával hívható telefonszámot!. Az aktuális árfolyamokat bármikor megnézheti az Online Banking.

  Preview image of the article
  Brexit - mi várható az elkövetkező hetekben

  A Brexit körüli helyzet azután vált bonyolulttá, miután január 15-én a brit parlament elutasította a Brexit megállapodás jóváhagyását.

  Olvassa el a cikket

  54,000+ ügyfél 6 piacon

  Több mint 25 éves tapasztalat

  100+ értékesítési képviselő

  Külföldi fizetési szolgáltatások

  Az Akcenta keresztül történő külföldi és belföldi fizetések gyorsak, megbízhatóak és olcsók. 17 pénznemben teljesíthet kifizetéseket. A bankokon keresztül történő fizetések érzékeny alternatíváját jelentik.

  További információ
  Devizaügyletek

  A legjobb árfolyamok vállalatok számára, egyedi megoldások, gyorsaság és megbízhatóság a devizatranzakciók (valutaváltás) lebonyolításában. Minden ügyfelünknek az igényeinek megfelelő optimális megoldást kínáljuk.

  További információ
  Határidős ügyletek

  Már 10 000 eurótól vagy ennek megfelelő összegű, más pénznemben kifejezett összegtől fedezeti ügylet a kedvezőtlen árfolyammozgások ellen. Kisvállalkozásoknak is biztosítunk, ingyenesen, egyénre szabottan és pontosan testre szabottan.

  További információ