Svájci frank (CHF)

  A legjobb árfolyamok a svájci frank esetében a következő árfolyamok

  A svájci frank (CHF), a Svájci Államszövetség hivatalos pénzneme, a világgazdaság egyik legfontosabb pénzneme. A modern Svájci Államszövetség pénznemeként való bevezetése óta jelentős szerepet játszik mind a belföldi, mind a nemzetközi kereskedelemben, tükrözve Svájc gazdasági stabilitását és jólétét. Ma a frankot nemcsak Svájcban használják, hanem a pénzügyi világban is fontos viszonyítási alapnak számít.

  Frankok adás-vétele és eladása díjmentesen

  A svájci frankok cseréje még soha nem volt ilyen egyszerű. Az Akcentánál azonnal és - ami a legjobb - teljesen díjmentesen váltunk valutát. A tranzakció nagyságától függetlenül gyors és hatékony szolgáltatást nyújtunk, rejtett díjak nélkül.

  Gyors és rugalmas külföldi fizetések frankkal

  Az Accenta a svájci frankkal való kereskedés során a gyorsaságra és a hatékonyságra helyezi a hangsúlyt. Azonnal váltunk, és biztosítjuk, hogy tranzakciója zökkenőmentesen és felesleges díjak nélkül menjen végbe. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a mai pénzügyi világ dinamikus tempójának. Az Ön cége egyedi megoldást érdemel. Az Akcentnél ezért kínálunk svájci frankban történő tranzakciókat egyénre szabott feltételekkel, amelyek figyelembe veszik az Ön vállalatának méretét és sajátosságait. Rugalmas megközelítésünk biztosítja, hogy a feltételek mindig az Ön egyedi igényeihez igazodnak.

  Árfolyamaink

  Pénznem

  Vétel

  Eladás

  A kijelzett értékek csakis tájékoztató jellegűek, az aktuális árfolyam ügyében kérjük, hívja a 0680 102 436-ös, helyi tarifával hívható telefonszámot!. Az aktuális árfolyamokat bármikor megnézheti az Online Banking.

  54,000+ ügyfél 6 piacon

  Több mint 25 éves tapasztalat

  100+ értékesítési képviselő

  Külföldi fizetési szolgáltatások

  Az Akcenta keresztül történő külföldi és belföldi fizetések gyorsak, megbízhatóak és olcsók. 17 pénznemben teljesíthet kifizetéseket. A bankokon keresztül történő fizetések érzékeny alternatíváját jelentik.

  További információ
  Devizaügyletek

  A legjobb árfolyamok vállalatok számára, egyedi megoldások, gyorsaság és megbízhatóság a devizatranzakciók (valutaváltás) lebonyolításában. Minden ügyfelünknek az igényeinek megfelelő optimális megoldást kínáljuk.

  További információ
  Határidős ügyletek

  Már 10 000 eurótól vagy ennek megfelelő összegű, más pénznemben kifejezett összegtől fedezeti ügylet a kedvezőtlen árfolyammozgások ellen. Kisvállalkozásoknak is biztosítunk, ingyenesen, egyénre szabottan és pontosan testre szabottan.

  További információ