Mi vagyunk Akcenta

  Specialisták

  A devizaműveletek specialistája és Közép-Európa legnagyobb pénzforgalmi intézménye vagyunk, és vállalati és intézményi ügyfelek devizaváltási, külföldi fizetési és fedezeti ügyleteire szakosodtunk. Szolgáltatásainkat közvetlenül kínáljuk ügyfeleinknek a Cseh Köztársaság, Szlovákia, Lengyelország, Magyarország, Románia és Németország pénzügyi piacain. 2021 óta a Raiffeisen Bank International csoport tagja vagyunk, ami stabilitást, valamint teret biztosít számunkra a növekedéshez és az innovációhoz.

  MUNKAVÁLLALÓ

  A pénzügyi üzletág a munkalehetőségek széles skáláját kínálja, és úgy gondoljuk, hogy mindenki számára van valami. 2023-ban átléptük a 130 fős létszámot, és még mindig növekszünk. Mégis sikerül megőriznünk a kötetlen munkakörnyezetet és a barátságos légkört. Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink tisztességes munkáltatóként értékelnek minket, és amit a legjobban szeretnek a munkájukban, az a nagyfokú önállóság. Emellett rendszeresen számíthatnak különféle vállalati rendezvényekre is. Győződjön meg róla saját maga az Instagramunkon!

  Érdekli valamelyik aktuális nyitott pozíciónk? Értesítsen minket az alábbi válasz űrlap segítségével.

  Mi vagyunk Akcenta

  Állásajánlatok listája:

  Nincsenek állásajánlatok

  Job form image

  Küldje el önéletrajzát

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  Ezúton tájékoztatjuk az Önre vonatkozó személyes adatok feldolgozásáról, amelyet az AKCENTA CZ a.s.(székhelye: Prága 1, Salvátorská 913/8, irányítószám: 110 00, Cseh Köztársaság, kapcsolattartási cím: Nerudova 1361/31, 500 02 Hradec Králové, Cseh Köztársaság, tel: +420 498 777 770, e-mail: info@akcenta.eu [a továbbiakban: Adatkezelő]) végez, továbbá az Ön jogairól az adatainak felhasználásával kapcsolatban. Az Adatkezelőnek jogos érdeke fűződik ahhoz, hogy az Ön önéletrajzában és motivációs levelében szereplő személyes adatait feldolgozza abból a célból, hogy Önt az álláspályázatra jelentkezők közül kiválassza. Az adatait nem adjuk át harmadik félnek, és a kiválasztási eljárás lezárását követő 12 hónap elteltével töröljük.

  Az Ön jogai

  Ön jogosult arra, hogy az adatkezelőktől kérje a személyes adataihoz való hozzáférést, azok helyesbítését vagy törlését, vagy a feldolgozás korlátozását, tiltakozhat a feldolgozás ellen, valamint jogosult az adatok hordozhatóságára. Jogában áll továbbá panaszt tenni egy felügyeleti hatóságnál, és ha gyanítja, hogy személyes adatainak feldolgozása ellentétes magánéletének védelmével vagy a törvénnyel, joga van arra, hogy az adatkezelőtől magyarázatot kérjen, és orvosolja a helyzetet.

  • Az adatvédelmi tisztviselő elérhetőségei
  • E-mail cím: dpo@akcenta.eu
  • Postacím: AKCENTA CZ a.s., Nerudova 1361/31, 500 02 Hradec Králové, Cseh Köztársaság