Cseh korona (CZK)

  A korona legjobb árfolyama

  A cseh korona (CZK), a Cseh Köztársaság hivatalos pénzneme, a regionális gazdaság fontos pénzneme. Csehszlovákia 1993-as felbomlását követő bevezetése óta a korona fontos tényezővé vált a belföldi és nemzetközi kereskedelemben, ami a Cseh Köztársaság gazdasági stabilitását és növekedését tükrözi. Ma a koronát több mint 10 millió cseh használja, és a modern gazdaság nélkülözhetetlen része.

  Korona vásárlás és eladás díjtalanul

  A korona váltása még soha nem volt ilyen egyszerű. Az Akcentnél azonnal és - ami a legjobb - teljesen díjmentesen váltunk valutát. A tranzakció nagyságától függetlenül gyors és hatékony szolgáltatást nyújtunk, rejtett díjak nélkül.

  Gyors és rugalmas külföldi fizetések

  Az Akcenta a koronával való kereskedés során a gyorsaságra és a hatékonyságra helyezi a hangsúlyt. Azonnal váltunk, és biztosítjuk, hogy tranzakciója zökkenőmentesen és felesleges díjak nélkül menjen. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a mai pénzügyi világ dinamikus tempójának. Az Ön cége egyedi megoldást érdemel. Ezért kínálunk az Akcentnél koronában történő tranzakciókat egyénre szabott feltételekkel, amelyek figyelembe veszik az Ön vállalatának méretét és sajátosságait. Rugalmas megközelítésünk biztosítja, hogy a feltételek mindig az Ön egyedi igényeihez igazodnak.

  Árfolyamaink

  Pénznem

  Vétel

  Eladás

  A kijelzett értékek csakis tájékoztató jellegűek, az aktuális árfolyam ügyében kérjük, hívja a 0680 102 436-ös, helyi tarifával hívható telefonszámot!. Az aktuális árfolyamokat bármikor megnézheti az Online Banking.

  Preview image of the article
  Heti piaci elemzés, 2024.06.10. – 2024.06.14.

  A Federal Reserve (magyar idő szerint) szerda este 8 órakor tette közzé kamatdöntő üléséről szóló közleményét, amelyből kiderült, hogy a jegybank szinten tartotta a kamatokat.

  Olvassa el a cikket

  Preview image of the article
  Heti piaci elemzés 2024.06.03. – 2024.06.07.

  Az Európai Központi Bank csütörtök délután tette közzé kamatdöntő üléséről szóló közleményét, amelyből kiderült,

  Olvassa el a cikket

  Preview image of the article
  Heti piaci elemzés 2024.05.27. – 2024.05.31.

  Magyarország a költségvetés átláthatóságát vizsgáló, két évente megjelenő Open Budget Survey nemzetközi felmérésben a maximális 100-ból 22 pontot gyűjtött be.

  Olvassa el a cikket

  Preview image of the article
  Heti piaci elemzés 2024.05.20. – 2024.05.24.

  Február és április között 4 millió 739 ezren dolgoztak, 41 ezerrel többen az egy évvel korábbinál.

  Olvassa el a cikket

  54,000+ ügyfél 6 piacon

  Több mint 25 éves tapasztalat

  100+ értékesítési képviselő

  Külföldi fizetési szolgáltatások

  Az Akcenta keresztül történő külföldi és belföldi fizetések gyorsak, megbízhatóak és olcsók. 17 pénznemben teljesíthet kifizetéseket. A bankokon keresztül történő fizetések érzékeny alternatíváját jelentik.

  További információ
  Devizaügyletek

  A legjobb árfolyamok vállalatok számára, egyedi megoldások, gyorsaság és megbízhatóság a devizatranzakciók (valutaváltás) lebonyolításában. Minden ügyfelünknek az igényeinek megfelelő optimális megoldást kínáljuk.

  További információ
  Határidős ügyletek

  Már 10 000 eurótól vagy ennek megfelelő összegű, más pénznemben kifejezett összegtől fedezeti ügylet a kedvezőtlen árfolyammozgások ellen. Kisvállalkozásoknak is biztosítunk, ingyenesen, egyénre szabottan és pontosan testre szabottan.

  További információ